Over

Burny's online afspraakboek

Al jaren 1 van de meest toonaangevende en meest geprezen salons van Nederland en Belgie, geroemd om haar knip en kleur technieken! De crew van Burny’s is vooruitstrevend in vaktechniek, kleurkennis en service! Topsalons waar de beleving van de klant, kwaliteit van het product in coupe en kleur centraal staan en steeds weer aan innovatie onderworpen worden.

Diverse malen zijn onze technieken onderscheiden met de hoogst haalbare onderscheidingen die daarvoor staan.

Zo werd Burny’s tot 3 maal uitgeroepen op de Coiffure Award tot meest innovatieve en beste team van Nederland, en werd zij tot 3 maal toe verkozen tot Hairdresser of the Year! ( Beste kapper van Nederland )

Op de L’Oreal Color Trophy werd zij tot 3 maal toe onderscheiden met de titel Colorist of the Year! ( Beste Kleurspecialist en Salon van Nederland )

Samen met de producten van Kerastase, L’Oreal Professionnel en Shu Uemura kunnen wij deze top kwaliteit in haar en haarverzorging blijven garanderen, en de kappers branche blijven innoveren.

Burny’s is gespecialiseerd in tal van haarbehandelingen en haarkuren en staat garant voor vakmanschap, service, kwaliteit en gastvrijheid!

Alle medewerkers van Burny’s heten u van harte welkom bij het bezoeken van onze website, en natuurlijk in één van onze salons!

Versie 2.0.0.9.